Julefrokost i Aalborg – 2020

Træt af al besværet ved at arrangere årets julefrokost 2020? Så læs med her! Vi har nemlig gjort det let for dig, hvis du skal holde en anderledes og sjov julefrokost i Aalborg.

Her har du nemlig mulighed for at holde din julefrokost på nogle af Aalborgs mest populære barer i Jomfru Ane Gade med lækker julemad, kolde øl og selvfølgelig den fedeste efterfest.

Over 10.000 gæster var i 2019 ikke i tvivl om, at julefrokostibyen.dk var et hit!

Læs mere om barerne

Julefrokost med alt inkluderet – undtagen besværet

Når du holder din julefrokost i Aalborg med julefrokostibyen.dk, slipper du for planlægning, oprydning og alt det kedelige – her kan du nemlig få alt inkluderet, undtagen besværet.

Du får:

  • Lækker, klassisk julemenu
  • Mulighed for fri bar i alle menuer
  • Den fedeste efterfest, der findes i Aalborg

Og hvad mere behøver man til den perfekte julefrokost 2020?

Julemenuen består af lækre traditionelle juleretter, som I nyder i nogle af Aalborgs festligste rammer. Et udvalg af Aalborgs mest populære barer i Jomfru Ane Gade byder nemlig indenfor, hvor der er pyntet op til julens festligheder med julemusik, der lifligt flyder fra højtalerne. Der vil også være mulighed for at få fugtet ganen med flydende julegodter serveret af vores værter og værtinder – der kan nemlig inkluderes fri bar i julemenuen.

Om I kommer mange eller få til julefrokost i Aalborg, er lige meget – vi kan stille store og små lokaler til rådighed, som passer dit selskab. Vi finder den bedste løsning lige præcis til jer!

Kunne det være nemmere? Book din julefrokost her på siden eller kontakt os her og fortæl os, hvad I ønsker, så laver vi et uforpligtende tilbud til jer med det vuns’.

… Og det var Julefrokost i Byen!

Mulighed for fri bar
i alle menuer

Når du holder julefrokost på en af de mange barer, er der naturligvis mulighed for fri bar til alle menuer.

Læs mere om dine muligheder for fri bar i din by.

Hvad er en julefrokost uden flydende julegodter?

Vi holder efterfesten

Når julemaden- og freden er væk, og mandelgaven er givet, så stopper julegildet ikke. For når I er færdige med julefrokosten, så fortsætter festen på en af Danmarks bedste beværtninger.

Læs mere om dine muligheder for din by.

Vælg dit favorit julefrokost venue herunder

Og start din booking. …så simpelt!

Ups, vi kan se du bruger en ad-blocker!

Julefrokost i byen virker bedst hvis du slår din ad-blocker fra.
Men bare rolig, vi viser ingen unødvendige reklamer af den grund.