Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål vedr. julefrokosten.

Hvad betaler jeg for?

Vores brede udvalg af festlokaler i hjertet af Aalborg skaber rammerne for tidernes sjoveste julefrokost! Fra kun 199,- pr. person får man fri bar i øl, vin og vand med en tilhørende lækker julebuffet.  Ønsker du at læse mere om vores lækre julebuffet, klik her!

Er der mad nok til alle, hvis jeg bestiller buffet?
Ved bestilling af buffet skal du være opmærksom på at det ikke er en ”ad libitum” buffet. Der er 400-500 g. kød pr. person. Vi kan desværre ikke holde øje med, hvor meget af hver ret, én person spiser.

Hvad indeholder “fri bar” ved køb af julefrokostbuffet?
Til fri bar ved julefrokosten får man øl, vin og sodavand i 2 timer under middagen. (Bemærk at den store julebuffet til 399,- er der 2,5 times fri bar). Øllet der serveres under fri bar varierer fra sted til sted afhængig om husets øl er Tuborg, Tuborg Classic eller Carlsberg. Du kan tilkøbe én times ekstra øl til fri bar. Dette koster 75 kr. pr. person.

Hvilke adgangskrav er gældende under julefrokosten?
Som udgangspunkt har de fleste barer brede adgangskrav. De forskellige barkoncepter differentierer sig fra hinanden og her kan der forekomme krav. Som udgangspunkt skal alle deltagere dog blot være fyldt 18 år.

Merry-christmas3


Spørgsmål vedr. efterfesten.

Er entré inkluderet?
Ja, men dog ikke garderobe, medmindre man bliver det samme sted, som man spiser.

Er vi sikret siddepladser, når baren åbner for andre gæster?
Medmindre man har reserveret borde til efterfesten, så kan det forekomme at bordene er reserveret til andre selskaber, når dørene åbner for alle. Vi råder derfor vores gæster til, at reservere borde til efterfesten når man booker sin julefrokost. Under fanen “booking” har man muligheden for, at reservere julefrokost, pladser til efterfesten og bordpakker til favorable priser.

Er det muligt at rykke videre til en anden bar efter julefrokosten?
Hvis i har lyst til at feste videre et andet sted, end der hvor i holder julefrokosten, er dette ikke noget problem. Vores barer spænder bredt over en lang række koncepter – fra bodega til natklub – og vi arrangerer gerne at I kan rykke videre til en anden bar, end den i har holdt julefrokosten på. Når i bestiller julefrokosten vælger man hvilke bar man ønsker at afholde julefrokosten og hvor efterfesten skal foregå.

Vi kan tilbyde at arrangere efterfester på følgende barer:
Heidi’s Bier Bar, Cafe Guldhornene, Andys, Sprutten, LaBar, Giraffen, Fabrikken, Hr. Nielsen, Fabrikken, Viggos Værtshus, NewCastle og Mexibar.

Gælder der dresscode efter julefrokosten?
Som udgangspunkt har de fleste barer brede adgangskrav. De forskellige barkoncepter differentierer sig fra hinanden og her kan der forekomme krav. Ved bestilling af julefrokost anbefaler vi at man forhører sig om den konkrete bars dress code.

Betingelser

Hvor mange skal man min. være, for at booke en julefrokost?
Der er som udgangspunkt ikke et minimum for antal deltagerer til vores julefrokostarrangementer. Bemærk ved selskaber under 60 personer kan vi ikke garantere private lokaler.

Kan jeg tilføje/fjerne deltagere til julefrokosten efter jeg har booket?
Det er muligt at tilføje flere gæster til sin julefrokost løbende, men det er kun muligt at nedjustere antallet af deltagere op til 14 dage før arrangementet, hvorefter man binder sig for antallet af gæster man tilmelder. Har du spørgsmål eller tvivl frem til afholdelse af julefrokosten kan du løbende kontakte os via vores kontaktmuligheder/oplysninger i højre side.

Generelle betingelser for bekræftelse og afbestilling af arrangementer

Vi henviser til HORESTA og Ankenævnets udarbejdede regelsæt herom.

Regelsættet er udtryk for en branchekutyme og omfatter regler for reservation og afbestilling af selskabsarrangementer i det omfang, der ikke er truffet anden særskilt aftale herom.

Branchens kutymer i Danmark svarer helt til de internationale regler på området og lægges typisk til grund for afgørelser i Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme samt ved landets domstole.

Her kan du læse mere om bekræftelse og afbestilling af arrangement hos Julefrokostibyen.dk

Betaling

Hvordan betaler jeg for julefrokosten?
I modtager en faktura ca. 14 dage før jeres julefrokost fra vores bogholderi hvor beløb og konto nr. er anført.


Find vej

Se på stort kort