Julefrokost i Aarhus 2020

Julefrokost på Aarhus’ mest populære barer og natklubber

Står du for at arrangere årets julefrokost 2020, og vil du gerne imponere vennerne, kollegaerne eller noget helt tredje? Er du på jagt efter lokaler, eller mangler du gode ideer? Hold en sjov og anderledes julefrokost på nogle af Aarhus’ festligste barer og natklubber, der tilbyder alt, hvad I ønsker til jeres julefrokost. Hvad enten I er til afterskistemning, festlig bodegastil eller natklub, så garanteres der for en festlig julefrokost, som ikke fås andre steder i Aarhus!

Læs mere om barerne

Booker I årets julefrokost 2020 i Aarhus, sørger vi for en lækker julemenu, og I har mulighed for selv at vælge hvordan i vil inkludere drikkevarer. Vi står for alt fra stemningsfulde og festlige lokaler til menu og efterfest, så alt I skal bekymre jer om, er at have en festlig aften og give den gas – nemmere bliver det ikke! Alt tilbydes til billige priser med masser af gode tilbud, så alle kan være med.

Julefrokost – lige som den skal være!

Der er tre julemenuer at vælge mellem, som begge indeholder de lækre juleklassikere, der hører sig til en julefrokost. Der er desuden mulighed for at tilvælge fri bar til alle menuerne. Julemenuer samt priser kan findes her på siden.

Yderligere kan I få super gode særtilbud på drikkevarer til efterfesten senere på aftenen, som bestilles på forhånd.

Mulighed for fri bar
i alle menuer

Når du holder julefrokost på en af de mange barer, er der naturligvis mulighed for at tilkøbe fri bar til alle menuer.

Læs mere om dine muligheder for fri bar i din by.

Hvad er en julefrokost uden flydende julegodter?

Vi sørger for efterfesten

Når julemaden- og freden er væk, og mandelgaven er givet, så stopper julegildet ikke. For når I er færdige med julefrokosten, så fortsætter festen på en af Danmarks bedste beværtninger.

Læs mere om festen på venue-profilerne.

Vælg dit favorit julefrokost venue herunder

Og start din booking. …så simpelt!

Ups, vi kan se du bruger en ad-blocker!

Julefrokost i byen virker bedst hvis du slår din ad-blocker fra.
Men bare rolig, vi viser ingen unødvendige reklamer af den grund.