Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål vedr. julefrokosten.

Hvad betaler jeg for?
Vores brede udvalg af festlokaler i hjertet af Aarhus skaber rammerne for tidernes sjoveste julefrokost!

Priser

  • Stor julebuffet inkl. 2,5 timers fri bar i Tuborg fadøl, vin og vand kr. 399,-  (Bemærk min. 15 kuverter)
  • Mellem julebuffet  inkl. 1 times fri bar i Tuborg fadøl, vin og vand kr. 249,- (Bemærk min. 20 kuverter)
  • Lille julebuffet inkl. velkomstdrink kr. 129,- (Bemærk min. 50 kuverter)

Ønsker du at læse mere om vores lækre julebuffeter, klik her

Er maden varm?
Ved køb af julebuffet serveres maden varm.

Er der mad nok til alle, hvis jeg bestiller buffet?
Ved bestilling af buffet skal du være opmærksom på at det ikke er en ”ad libitum” buffet. Der er 400-500 g. kød pr. person. Vi kan desværre ikke holde øje med, hvor meget af hver ret, én person spiser.

Kan man lave om i menuerne?
Det er desværre ikke muligt at lave om på indholdet i menuen. Såfremt du ønsker at tilkøbe ekstra retter til julebuffeten skrives dette i bemærkningen ved booking eller henvend dig via vores kontaktoplysninger listet i højreside.

Hvad indeholder “fri bar” ved køb af julefrokostbuffet?
Til fri bar ved julefrokosten får man øl, vin og sodavand under middagen (i hhv. 1 eller 2,5 timer). Øllet der serveres under fri bar varierer fra sted til sted afhængig om husets øl er Tuborg, Tuborg Classic eller Carlsberg. Det er muligt at tilføje til den frie bar. Dette tilvælges ved booking.

Hvilke adgangskrav er gældende under julefrokosten?
Som udgangspunkt har de fleste barer brede adgangskrav. De forskellige barkoncepter differentierer sig fra hinanden og her kan der forekomme krav . Klik her for at se adgangskravene for den enkelte bar.

 

Merry-christmas3


Spørgsmål vedr. efterfesten.

Er entré inkluderet?
Ja, men dog ikke garderobe, medmindre man bliver det samme sted, som man spiser.

Er vi sikret siddepladser, når baren åbner for andre gæster?
Klokken 22:00 åbner baren op for andre gæster og medmindre man har reserveret borde til efterfesten, så kan det forekomme at de er reserveret til andre selskaber. Vi råder derfor vores gæster til, at reservere borde til efterfesten når man booker sin julefrokost. Under fanen “booking” har man muligheden for, at reservere julefrokost, pladser til efterfesten og bordpakker til favorable priser.

Bemærk: Alle barer, på nær The Australian Bar, kan tilbyde private lokaler under julefrokosten, hvor dørene først åbner for andre gæster kl. 24.00.

Er det muligt at rykke videre til en anden bar efter julefrokosten?
Hvis i har lyst til at feste videre et andet sted, end der hvor i holder julefrokosten, er dette ikke noget problem. Vores barer spænder bredt over en lang række koncepter – fra bodega til natklub – og vi arrangerer gerne at I kan rykke videre til en anden bar, end den i har holdt julefrokosten på. Når i bestiller julefrokosten vælger man hvilke bar man ønsker at afholde julefrokosten og hvor efterfesten skal foregå.

Vi kan tilbyde at arrangere efterfester på følgende barer:
Heidi’s Bier Bar, Cafe Guldhornene, The Australian Bar og Hornsleth Bar.

Gælder der dresscode efter julefrokosten?
Som udgangspunkt har de fleste barer brede adgangskrav. De forskellige barkoncepter differentierer sig fra hinanden og her kan der forekomme krav . Klik her for at se adgangskravene for den enkelte bar.

Betingelser

Hvor mange skal man min. være, for at booke en julefrokost?
Der er som udgangspunkt ikke et minimum for antal deltagerer til vores julefrokostarrangementer. Bemærk ved selskaber under 60 personer kan vi ikke garantere private lokaler.

Kan jeg tilføje/fjerne deltagere til julefrokosten efter jeg har booket?
Det er muligt at tilføje flere gæster til sin julefrokost løbende, men det er kun muligt at nedjustere antallet af deltagere op til 14 dage før arrangementet, hvorefter man binder sig for antallet af gæster man tilmelder. Har du spørgsmål eller tvivl frem til afholdelse af julefrokosten kan du løbende kontakte os via vores kontaktmuligheder/oplysninger i højre side.

Generelle betingelser for bekræftelse og afbestilling af arrangementer

Vi henviser til HORESTA og Ankenævnets udarbejdede regelsæt herom.

Regelsættet er udtryk for en branchekutyme og omfatter regler for reservation og afbestilling af selskabsarrangementer i det omfang, der ikke er truffet anden særskilt aftale herom.

Branchens kutymer i Danmark svarer helt til de internationale regler på området og lægges typisk til grund for afgørelser i Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme samt ved landets domstole.

Her kan du læse mere om bekræftelse og afbestilling af arrangement hos Julefrokostibyen.dk

Betaling

Hvordan betaler jeg for julefrokosten?
I modtager en faktura ca. 14 dage før jeres julefrokost fra vores bogholderi hvor beløb og konto nr. er anført.


Find vej

Se på stort kort