Julefrokost på Fyn 2020

Så er det på med festtøjet, for nu skal venner og kollegaer snart samles til årets julefrokost 2020 på Fyn. Her handler det om hyggen og festen, og det skal ske over den gode danske traditionelle julefrokostmenu og rigeligt at skylle ned med. Måske ringer det allerede for ørerne: Haps, haps, haps, nu skal vi ha’ snaps!

Læs mere om barerne

Der er kærlighed i luften, snakken går og dansen består til den lyse morgen, for er det ikke det julefrokoster skal være – en fest?! Det bliver det i hvert fald, hvis du booker din julefrokost på Fyn via julefrokostibyen.dk, hvor vi inviterer til julefrokost på nogle af Fyns mest populære barer.

Nedenfor kan du læse mere om barerne og vælge den, der passer bedst til jer.

En julefrokost med alt inkluderet – undtagen besværet

Nu siger vi ikke, at det er besværligt at stå for planlægningen af en julefrokost, men det kan det være! Derfor hjælper vi dig med at arrangere hele julefrokosten med alt inkluderet – undtagen alt bøvlet. Med en julefrokost på en af vores fynske barer får I:

  • Lækker, klassisk julemenu
  • Mulighed for fri bar hele natten
  • Den fedeste efterfest, der findes på Fyn

Hvad mere skal der til? Når I ankommer, bliver I budt velkommen i døren og vist hen til jeres bord, som I efter maden kan hoppe op og danse på. Juleduge, nissehuer og julehjerter, vi pynter op i rigtig julefrokoststil. I bliver serviceret af vores sprudlende bartendere og værtinder, som danser, skåler og løbende sørger for, at jeres hals ikke tørrer ud. En julefrokost hos os er med andre ord en julefrokost fuld af hygge og fest – Det´ fynsk, det´ billigt, det´ nemt.

Jeres julefrokost

Med julefrokostibyen.dk får I en billig og nem julefrokost med plads til alt fra 10-100 gæster. Det betyder, at prisen starter på 199 og den dyreste kuvertpris er 799. I kan forvente, at musikken er et miks af de sange, som vi normalt spiller på vores bar blandet med alle de julesange, I kender. Helt kort, så gør vi vores bedste for at holde jeres julefrokost festlig, billig og uden besvær. Så hvis du tænker “Dæt ku’ godt være noe for os, det her” så kan du med få klik nemt booke din julefrokost 2020.

Mulighed for fri bar
i alle menuer

Når du holder julefrokost på en af de mange barer, er der naturligvis fri bar inkluderet i alle menuer.

Mulighed for fri bar i husets øl, vand og vin. Læs mere under dit yndlings venue.

Hvad er en julefrokost uden flydende julegodter?

Musik og efterfest

Når julemaden- og freden er væk, og mandelgaven er givet, så stopper julegildet ikke. For når I er færdige med julefrokosten, så fortsætter festen på en af Danmarks bedste beværtninger.

Læs mere om dine muligheder under din by.

Vælg dit favorit julefrokost venue herunder

Og start din booking. …så simpelt!

Ups, vi kan se du bruger en ad-blocker!

Julefrokost i byen virker bedst hvis du slår din ad-blocker fra.
Men bare rolig, vi viser ingen unødvendige reklamer af den grund.