Julefrokost i Odense

Så er det på med festtøjet, for nu skal venner og kollegaer snart samles til årets julefrokost. Her handler det om hyggen og festen, og det skal ske over den gode danske traditionelle julefrokostmenu og rigeligt at skylle ned med. Måske ringer det allerede for ørerne: Haps, haps, haps, nu skal vi ha’ snaps!

En sand julefest – Det bliver det i hvert fald, hvis du booker din julefrokost i Odense via julefrokostibyen.dk, hvor vi inviterer til julefrokost på nogle af Odenses mest populære barer.

Nedenfor kan du læse mere om barerne og vælge den, der passer bedst til jer.

En julefrokost med alt inkluderet – undtagen besværet

Nu siger vi ikke, at det er besværligt at stå for planlægningen af en julefrokost, men det kan det være! Derfor hjælper vi dig med at arrangere hele julefrokosten med alt inkluderet – undtagen alt bøvlet. Med en julefrokost på en af vores barer får I:

  • Lækker, klassisk julemenu
  • Mulighed for fri bar hele natten
  • Den fedeste efterfest, der findes i Odense

Hvad mere skal der til? Når I ankommer, bliver I budt velkommen i døren og vist hen til jeres bord. Juleduge, nissehuer og julehjerter, vi pynter op i rigtig julefrokoststil. I bliver serviceret af vores sprudlende bartendere og værtinder, som skåler og løbende sørger for, at jeres hals ikke tørrer ud. En julefrokost hos os er med andre ord en julefrokost fuld af hygge og god stemning.

Jeres julefrokost

I kan forvente, at musikken er et miks af de sange, som vi normalt spiller på vores bar blandet med alle de julesange, I kender. Helt kort, så gør vi vores bedste for at holde jeres julefrokost festlig, billig og uden besvær. Så hvis du tænker “Dæt ku’ godt være noe for os, det her” så kan du med få klik nemt booke din julefrokost.

Mulighed for fri bar
i alle menuer

Når du holder julefrokost på en af de mange barer, er der naturligvis masser af mulighed for at kombinere menuen med fri bar.
Den frie bar, der er inkluderet i menuerne, består af husets Øl, Vin og Vand.

– Andre ønsker til fri bar? Skriv en kommentar i bookingformularen, så sørger vi for et godt tilbud til jer.

Hvad er en julefrokost uden flydende julegodter?

 

Odenses bedste efterfest

Når julemaden- og freden er væk, og mandelgaven er givet, så stopper julegildet ikke. For når I er færdige med julefrokosten, så fortsætter festen på en af Danmarks bedste beværtninger med en sand julefest.

 

Vælg dit favorit julefrokost venue herunder

Og start din booking. …så simpelt!

Ups, vi kan se du bruger en ad-blocker!

Julefrokost i byen virker bedst hvis du slår din ad-blocker fra.
Men bare rolig, vi viser ingen unødvendige reklamer af den grund.