Hold julefrokosten på et af Sjællands mest populære venues

Skal du holde julefrokost på Sjælland? Skal den være festlig og anderledes og ikke mindst helt uden besvær? Så har vi et godt forslag til dig. Vi tilbyder nemlig nogle af Sjællands sjoveste julefrokoster med alt inkluderet lige fra lækker julemad og fri bar til den bedste efterfest.

Hvis julefrokosten 2021 skal være en af de gode, én af dem med gode historier og sjove minder, der er værd at tale om helt ind i det nye år – så skal julefrokosten 2021 holdes med julefrokostibyen. Hos os er du sikker på at få en julefest, der er noget for en hver, med klassiske julemenuer, våde varer og ikke mindst en efterfest der sætter gang i selv dem der normalt ikke er at finde på dansegulvet. Skrål med på julehits og få muligheden for at samle venner, kollegaer, holdkammerater eller klassen til en festlig aften – det kunne vi vist alle trænge til!

Fri bar
i alle menuer

Når du holder julefrokost på en af de mange barer, er der naturligvis masser af mulighed for at kombinere menuen med fri bar.
Den frie bar, der er inkluderet i menuerne, består af husets Øl, Vin og Vand.

– Andre ønsker til fri bar? Skriv en kommentar i bookingformularen, så sørger vi for et godt tilbud til jer.

Hvad er en julefrokost uden flydende julegodter?

Læs mere om dine mulighederne på dit favorit venue.

Sjællands bedste efterfest

Når julemaden- og freden er væk, og mandelgaven er givet, så stopper julegildet ikke. For når I er færdige med julefrokosten, så fortsætter festen på en af Danmarks bedste beværtninger med en sand julefest.

Læs mere om dine mulighederne i din by.

Vælg dit favorit julefrokost venue herunder

Og start din booking. …så simpelt!

Ups, vi kan se du bruger en ad-blocker!

Julefrokost i byen virker bedst hvis du slår din ad-blocker fra.
Men bare rolig, vi viser ingen unødvendige reklamer af den grund.