Crazy Daisy – Næstved

Om konceptet

I midten af byens centrum ligger en tidsløst designet lille perle af en Natklub. Igennem 24 år har vi lagt rammerne til nogen af byens største og vildeste fester, og det er ingen undtagelse når det kommer til jeres julefrokost. Her er der både mulighed for en drink i baren, en god snak i vores rygerum og en jule-svingom på dansegulvet. Musikprofilen er blandet pop og hiphop, og du kan være sikker på at vi mixer det op med nogle af de bedste juleklassikere, her spiller vi nemlig op til festen! Bag lyd komfuret er det største fokus at spille op til dans, uanset hvor mange I er til julefrokosten, kan I være sikre på at vores Dj’s byder op til dansebal i nisseland. Dette bliver gjort af nogen af landets bedste DJ’s, som har flere anerkendte DJ priser med sig. Hos os er service en selvfølgelige, og alle gæster skal føle sig velkommen, i trygge og festlige omgivelser.

Du finder Crazy Daisy her
Grønnegade 2, 4700 Næstved

Læs mere og følg med her
Facebook

Menuerne

OBS: Er der gæster i dit selskab, som er vegetarer/veganere eller har andre særlige behov, så tilbyder vi alternative menuer/retter. Beskriv dine ønsker i kommentarfeltet nederst i bookingformularen, så kontakter vi dig og finder en løsning.

Fri bar

Der er inkluderet fri bar i alle menuerne. Fri bar består af husets øl, vin og vand. Andre ønsker til fri bar? Skriv en kommentar i bookingfomularen, så finder vi et godt tilbud til jer.

FAQ


Julefrokosten

Hvad tid starter julefrokosten?

Alle vores julefrokostarrangementer starter kl. 18.30. Har du et særligt ønske til et andet tidspunkt for din julefrokost, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Hvordan foregår bookingen af min julefrokost?
 1. Når du har valgt, hvilken by du vil holde jeres julefrokost i, skal du vælge på hvilken bar. Herefter vælger du dato og udfylder dine oplysninger.
 2. Herefter bliver du kontaktet af Gæsteservice, hvor I sammen aftaler nærmere for jeres julefrokost, hvis I fx har særlige ønsker eller behov.
 3. Du modtager herefter en bekræftelse på reservationen – bemærk, at din reservation først er godkendt, når du modtager en bekræftelse fra os på e-mail.
 4. Ca. 3 uger inden julefrokosten bliver du kontaktet af Gæsteservice for at drøfte de sidste detaljer for jeres julefrokost samt evt. tilvalg af drikkevarer.
 5. Herefter modtager du en faktura på beløbet, som skal være betalt senest 9 dage inden julefrokosten. Den præcise dato vil fremgå af fakturaen.
Er min bestilling bindende, eller kan jeg afbestille igen?

Såfremt julefrokostarrangementet er bekræftet, skal afbestilling ske skriftligt, og således at afbestillingen er kommet frem til REKOM senest 7 dage inden datoen for afviklingen af arrangementet. Læs mere nederst på siden under ”Generelle betingelser for bekræftelse og afbestilling af arrangementer”. Har du spørgsmål eller tvivl frem til afholdelse af julefrokosten, kan du løbende kontakte Gæsteservice her.

Kan jeg ændre i min bestilling, efter jeg har booket?

Ja, det er muligt at tilføje flere gæster til din julefrokost løbende, men det er kun muligt at nedjustere antallet af deltagere op til 4 uger før datoen arrangementet, hvorefter man binder sig til antallet af gæster, som man har tilmeldt. Læs mere nederst på siden under ”Generelle betingelser for bekræftelse og afbestilling af arrangementer”. Har du spørgsmål eller tvivl frem til afholdelse af julefrokosten, kan du altid kontakte vores Gæsteservice her.

Hvordan foregår betalingen?

Vi sender en faktura for betaling ca. 14 dage inden din julefrokost, hvorefter betaling skal ske senest 7 dage før afholdelse af arrangementet. Det er muligt at få tilsendt en faktura tidligere, hvis det skulle ønskes.

Kan jeg få privat lokale til mit julefrokostselskab?

Som udgangspunkt afholdes julefrokosten i et lokale, hvor flere selskaber sidder og spiser. Nogle barer tilbyder dog private lokaler, afhængigt af antallet i det enkelte selskab. Du kan se mere under hver enkel bar eller kontakte vores Gæsteservice for yderligere informationer her. Se oversigten over barer her:

København
Aalborg
Aarhus
Odense
Har barerne eget køkken?

SKAAL i Sønderborg og København, samt Proud Mary Pub har eget køkken og har derfor en anderledes menu end de andre barer på julefrokostibyen.dk.
Alle øvrige barer får leveret menuen fra dygtige cateringselskaber. Derfor gør vi opmærksom på, at det ikke er muligt at tilkøbe ekstra mad på aftenen. Derudover er det værd at bemærke, at julefrokosten serveres lun.

Kan man lave om i menuerne?

Det er desværre ikke muligt at lave om på indholdet i menuen. Hvis der er en vegetar/veganer iblandt selskabet, forsøger vi selvfølgelig at tilbyde en speciel menu.

Efterfesten

Er entré til baren inkluderet i menuprisen?

Ja, entré er inkluderet i prisen. Det gælder dog ikke garderobe, medmindre man holder efterfesten på den samme bar, som man spiser.

Er det nødvendigt at reservere bord efter selve julefrokosten?

Klokken 22:00 åbner baren op for andre gæster, og medmindre man har reserveret borde til efterfesten, så kan det forekomme, at bordene er reserveret til andre selskaber. Vi råder derfor vores julefrokostgæster til at reservere borde til efterfesten, når I booker jeres julefrokost. Når du reserverer jeres julefrokost, er det også muligt at reservere plads til efterfesten og tilkøbe bordpakker til favorable priser.

Er det muligt at rykke videre til en anden bar efter selve julefrokosten?

Hvis I har lyst til at feste videre på en af vores mange andre barer, end det sted I holder julefrokosten, er dette ikke noget problem. Vores barer spænder bredt over en lang række koncepter – fra bodega til natklub – og vi arrangerer gerne, at I kan rykke videre til en anden bar, end den I har holdt julefrokosten på. Når du bestiller julefrokosten, kan du vælge, hvilken bar I ønsker at afholde julefrokosten på, og hvor efterfesten skal foregå.

Betingelser

Hvilke adgangskrav er gældende?

Aldersgrænsen på alle barer og natklubber er min. 18 år. Alle gæster i selskabet skal derfor være fyldt min. 18 år for at kunne deltage i julefrokosten.

Er der et minimum antal gæster, vi skal være for at booke en julefrokost?

Der er forskellig minimum antal for de forskellige byer og menuer. I er altid velkomne til at forhøre jer, om mulighederne hvis i er en mindre gruppe! Vær opmærksom på, at der kan være krav til et minimum antal, hvis man ønsker privat lokale. Kontakt Gæsteservice for yderligere informationer omkring muligheder og vilkår her.

Generelle betingelser for bekræftelse og afbestilling af arrangementer

Generelle vilkår for Julefrokostibyen.dk

1. ADGANGSKRAV

§ 1.1 Aldersgrænse
Aldersgrænsen på alle barer og natklubber tilknyttet julefrokostibyen (Rekom Group A/S, CVR nr. 19 41 52 01, herefter ”REKOM”) er min. 18 år. Alle gæster i selskabet skal derfor være fyldt min. 18 år for at kunne deltage i julefrokosten. De gældende aldersgrænser for den enkelte bar og natklub kan ses på det enkelte venues website.

§ 1.2 Dresscode
På de enkelte venues kan der være en dresscode som deltagerne i arrangementet opfordres til at overholde. Hvor det er aktuelt, vil du blive oplyst nærmere herom når vi kontakter dig for indgåelsen af den endelige aftale om afholdelse af arrangementet.

§ 1.3 Minimum antal gæster
Der er som udgangspunkt ikke et minimum for antal deltagere til vores julefrokostarrangementer. Dog kan der være krav til et minimum antal, hvis man ønsker privat lokale. Når vi kontakter dig for indgåelsen af den endelige aftale om afholdelse af arrangementet, vil vi oplyse dig om de gældende muligheder og vilkår.

§ 1.4 Adgang til venue
I forbindelse med afviklingen af julefrokostarrangementet kan der være adgangskontrol og kødannelse på det venue, hvor arrangementet skal afvikles. Du opfordres til at give alle deltagere besked om at møde op i god tid. REKOM påtager sig intet ansvar for forsinkelser som følge af kødannelse ved adgangen til venuet, idet REKOM ikke kan tilsidesætte gældende regler for adgangskontrol.

§ 1.5 Anvisninger fra REKOM
Samtlige deltagere i julefrokostarrangementet vil være forpligtet til at følge anvisningerne fra personale og vagtpersonale på det venue, hvor arrangementet afholdes. Det enkelte venue er berettiget til at bortvise personer, som ikke overholder personalets anvisninger.

2. BEKRÆFTELSE OG AFBESTILLING AF ARRANGEMENTER
§ 2.1 Generelle betingelser for bekræftelse og afbestilling af arrangementer
Du vil modtage vores ordrebekræftelse på afholdelsen af julefrokostarrangementet på den mail, som du har oplyst i forbindelse med udfyldelsen af formularen på julefrokostibyen.dk.
Når du har modtaget vores ordrebekræftelse på afholdelsen af julefrokostarrangementet, er aftalen endelig og bindende. Du har dog mulighed for at foretage ændringer i arrangementet efter de regler, der fremgår af disse generelle betingelser.

§ 2.2. Skriftlig bekræftelse
Aftalen om afholdelsen af julefrokostarrangementet er først endelig, når vi har sendt dig en skriftlig ordrebekræftelse.
Den skriftlige ordrebekræftelse vil indeholde oplysninger om:

 • den aftalte menu og øvrige ydelser, – dato og tidsramme for arrangementet, – arrangementets samlede pris, – specifikation af drikkevarer, herunder f.eks. om vinmenu, vin ad libitum og fri bar, – reservationsgebyrets størrelse og depositum, – særlige omkostninger hvis arrangementet strækker sig ud over den almindelige lukketid, og – øvrige særlige vilkår.

§ 2.3 Afbestilling
Såfremt julefrokostarrangementet er bekræftet, skal afbestilling ske skriftligt, og således at afbestillingen er kommet frem til REKOM senest 7 dage inden datoen for afviklingen af arrangementet.

§ 2.4 Betaling for afholdte omkostninger
Såfremt du giver meddelelse til REKOM om afbestilling, er du forpligtet til at betale REKOMs afholdte omkostninger for ydelser, der ikke kan afbestilles, eksempelvis musik, optrædende kunstnere, særligt indkøbte varer, lejet materiel og lignende. REKOM er på forlangende forpligtet til at fremvise dokumentation for de afholdte omkostninger.

§ 2.5 Manglende fremmøde
Ved manglende fremmøde på datoen for afviklingen af arrangementet, har REKOM krav på betaling af den fulde aftalte pris for afvikling af hele arrangementet, herunder afholdte omkostninger i henhold til pkt. 2.4.

3. ÆNDRINGER I ARRANGEMENTET
§ 3.1 Ændringer
Ændringer i arrangementet i forhold til den fremsendte ordrebekræftelse skal ske skriftligt i henhold til de tidsfrister, der er fastsat i nærværende betingelser.
Ændringer er kun gyldigt vedtaget, såfremt de er tiltrådt skriftligt af begge parter.

4. RESERVATIONSGEBYR OG DEPOSITUM
§ 4.1 Reservationsgebyr
Såfremt du skal betale et reservationsgebyr, vil dette fremgå af ordrebekræftelsen, hvori der også vil være fastsat en frist for betaling.
Betales reservationsgebyret ikke rettidigt, er REKOM berettiget til at annullere aftalen, uden at du kan gøre krav gældende mod REKOM.
Gebyret vil blive fratrukket ved den endelige afregning, men refunderes ikke ved eventuel afbestilling, uanset på hvilket tidspunkt afbestillingen foretages.

§ 4.2 Depositum
Såfremt du skal betale et depositum, vil dette fremgå af ordrebekræftelsen.
Betales depositum ikke rettidigt, er REKOM berettiget til at annullere aftalen, uden at du kan gøre krav gældende mod REKOM.
Depositum vil blive fratrukket ved den endelige afregning.
Ved rettidig afbestilling tilbagebetales depositum.
Ved for sen afbestilling er REKOM berettiget til at anvende depositum til betalinger i henhold til pkt. 2.4, 2.5 og 2.6, uden at REKOM derved giver afkald på betalinger i henhold til den indgåede aftale og disse generelle betingelser.

5. AFLYSNING ELLER OMPLACERING
§ 5.1 Aflysning
REKOM er berettiget til at aflyse arrangementet, såfremt dette sker senest 4 uger før afviklingen af arrangementet, uden at du kan gøre krav gældende i anledning heraf. Se endvidere punkterne i afsnit 7.

§ 5.2 Omplacering
Såfremt REKOM aflyser arrangementet er REKOM berettiget til at tilbyde, at arrangementet afvikles på et andet venue, end det oprindelig aftalte, mod at REKOM reducerer den aftalte pris med 10 %. Såfremt du afslår REKOMs tilbud om omplacering, bortfalder aftalen. Der kan i så fald ikke kræves godtgørelse i henhold til bestemmelserne i pkt. 5.1.

6. REKLAMATION
§ 6.1 Skriftlig reklamation
Såfremt du ønsker at reklamere over afviklingen af arrangementet skal du afgive en skriftlig reklamation til REKOM.

§ 6.2. Reklamationsfrist
Reklamationen skal for at være rettidig være modtaget hos REKOM senest 1 uge efter afviklingen af arrangementet.

§ 6.3 Reklamationens indhold
Reklamationen skal være specifik med angivelse af de konkrete forhold vedrørende afviklingen af arrangementet, som du ikke mener har været i overensstemmelse med den indgåede aftale.

7. ANSVARSBEGRÆNSNING
§ 7.1 REKOMs ansvar
REKOM er alene ansvarlig, såfremt det kan påvises, at REKOM har handlet forsætligt eller groft uagtsomt.
REKOMs erstatningsansvar er begrænset til REKOMs avance ved det aflyste arrangement, jf. også pkt. 5.1.

§ 7.2 Force majeure
Omstændigheder, som REKOM ikke er i stand til at have indflydelse på, det være sig tredjemands arbejdskonflikt/strejke, brand, naturkatastrofer, krig eller krigslignende tilstand, beslaglæggelse, valutarestriktioner, oprør eller uroligheder i større omfang, importforbud eller underleverancer, der skyldes nogle af de anførte forhold og som ikke kun på særdeles byrdefulde vilkår kan erstattes, medfører ansvarsfrihed for REKOM, såfremt ovennævnte forhindrer arrangementsafvikling eller gør arrangementsafviklingen urimelig byrdefuld.

7.3 Aflysning af andre årsager

Såfremt REKOM ikke er i stand til at afvikle arrangementet, bordbookningen, mv., som følge af sundhedsmæssige forhold, herunder pandemi, epidemi eller lignende sygdomsudbrud, offentligretlige begrænsninger eller påbud om nedlukning, restriktioner som gør at arrangementet ikke kan gennemføres, karantæner, eller lignede forhold, er REKOM berettiget til uden varsel at aflyse arrangementet, mv., uden at der kan gøres ansvar af nogen art gældende mod REKOM, herunder krav om erstatning eller afslag.

8. TVISTLØSNING
§ 8.1 Lovvalg
Den indgåede aftale, hvori disse generelle vilkår indgår som en integreret del, er underlagt dansk ret.

§ 8.2 Værneting
Enhver tvist vedrørende aftalen skal løses ved de almindelige domstole med Københavns Byret som værneting.

Info om venuet

Wifi

5 min. gang fra Næstved st.

1 etage

Dansegulv

DJ

Rygemulighed

Info om venuet

Wifi

5 min. gang fra Næstved st.

1 etage

Dansegulv

DJ

Rygemulighed

Vi tilbyder følgende pakker

Starter

269,- pr. person

Fri bar i 1 time

 • Hjemmelavet karrysild med æble. Serveret med crudite af fennikel og brøndkarse
 • Æg og rejer med hummermayo og dild
 • Frisk rødspættefilet med citron og grov hjemmerørt remo
 • Lun fiskefilet med grov remoulade og citron
 • Hjemmelavet hønsesalat med svampe og asparges. Toppet med karse og semidried tomat
 • Friskbagt brød, både lyst og mørkt, samt smør
 • Langtidsstegt gris, med sprød svær, og rødkål kogt med solbæreddike
 • Hjemmelavet julefrikadeller med syltede agurker
 • Frisk rødkålssalat med tyttebær, bagte mandler, honning og balsamico
 • Ris a’ la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce

Favoritmenu

399,- pr. person

3 timers fri bar

 • Hjemmelavet karrysild med æble. Serveret med crudite af fennikel og brøndkarse
 • Æg og rejer med hummermayo og dild
 • Frisk rødspættefilet med citron og grov hjemmerørt remo
 • Lun fiskefilet med grov remoulade og citron
 • Frimanns varmrøget laks serveret med asparges, dild og tomatskum
 • Hjemmelavet hønsesalat med svampe og asparges. Toppet med karse og simidriedtomat
 • Friskbagt brød, både lyst og mørkt, samt smør
 • Langtidsstegt gris, med sprød svær, og rødkål kogt med solbæreddike
 • Andesteg på gammeldags facon, med æbler og svesker
 • Hjemmelavet julefrikadeller med syltede agurker
 • Mørbrad og bacon, skåret i medaljon og serveret med stuvet svampe
 • Frisk rødkålssalat med tyttebær, bagte mandler, honning og balsamico
 • Brie og emmentaler med druer og kiks
 • Ris a’ la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce

Luksusmenu

749,- pr. person

Fri bar hele natten

 • Hjemmelavet karrysild med æble. Serveret med crudite af fennikel og brøndkarse
 • Æg og rejer med hummermayo og dild
 • Frisk rødspættefilet med citron og grov hjemmerørt remo
 • Lun fiskefilet med grov remoulade og citron
 • Frimanns varmrøget laks serveret med asparges, dild og tomatskum
 • Hjemmelavet hønsesalat med svampe og asparges. Toppet med karse og simidriedtomat
 • Friskbagt brød, både lyst og mørkt, samt smør
 • Langtidsstegt gris, med sprød svær, og rødkål kogt med solbæreddike
 • Andesteg på gammeldags facon, med æbler og svesker
 • Hjemmelavet julefrikadeller med syltede agurker
 • Mørbrad og bacon, skåret i medaljon og serveret med stuvet svampe
 • Frisk rødkålssalat med tyttebær, bagte mandler, honning og balsamico
 • Brie og emmentaler med druer og kiks
 • Ris a’ la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce
Book julefrokost nu

Ups, vi kan se du bruger en ad-blocker!

Julefrokost i byen virker bedst hvis du slår din ad-blocker fra.
Men bare rolig, vi viser ingen unødvendige reklamer af den grund.